söndag 24 juli 2011

Bokstaven F

Felicia heter min dotter. Hon föddes den 11 april 2007.  Hon är det bästa som har hänt mej. Hon gillar leka med sina kompisar och vara ute på lekplatser. Hon har 2 kaniner som heter ozzy och luna. Felicia är en glad och sprallig liten tös. 

Frukter är gott men mina favoriter är gröna äpplen, päron och vindruvor. Fruktsallad måste jag bara göra i veckan. Det är ju så gott och nyttigt för den delen med. Behöver vitaminer nu då det är dåligt väder.

Fisk är inget jag är så jätte förtjust i men kan äta Lax, torsk och fiskpinnar. Vet faktiskt inte varför det är så många som inte äter fisk. Det är nyttigt och man behöver omega 3. Jag är ganska slarvig med att äta fisk en gång i veckan men det är ju ingen jätte hitt hos mej hehe.

Idag kom Martina och hennes familj hit. Vi drack kaffe och fikade på winerbröd, dammsugare och kex. Sen skulle Anders sätta upp en hylla till mej och först passade inte skruvarna och sen då han hade fått upp den fattas det 2 skruvar som skall hålla hyllan på plats i järnsången. Så vi fick ta ner det igen men nästa gång anders är hos martina kommer dom hit så skall hyllan på plats =9 Skall bli underbart o få rätt på sovrummet. Anders var tvungen o tasej hem vid 4 så det var bara jag felicia och martina o anton som åt. Vi åt lasang och till efterätt blev det persiko halvor och päron halvor med kaffe grädde.. Gud så gott det var. Barnen lekte och hade riktigt skoj. Nä nu blir det att ta det lugnt en stund o sen sova. 

Natti natti

fredag 22 juli 2011

Bokstaven E

Envis är jag som bara den ibland. Jag ger mej inte om jag vet att jag har rätt. Ibland får jag ju tyvärr ge mej fast jag inte vill för jag vet att jag har rätt haha. Min dotter går i mina fotspår där =)

Ellinor är då mitt namn men dom kallar mej för elli. Hade velat heta Elin istället pga att det är mycket finare. Har velat heta de sen jag var 12 år. Men tänker inte byta nu känns lite onödigt.

Kom ej på mer på bokstaven E. Är nog för trött för att blogga. Men det är ju ett tag sen sist. Det har oxå hänt en del som gör att jag inte har orkat blogga.. men skall bli bättre på de =) Lillan kom hem idag igen. Som jag har saknat henne.  Idag har vi varit ute och gått med emma o hennes familj och deras nya hund Jack. Mår helt ärligt inte 100 % bra men blir bättre för var dag som går nu. Sitter o lyssnar på the poodles. Jakob har en fruktansvärt fin röst och han är ju ganska söt med =) Ska lägga upp en video med dom =)



Ha en super bra kväll  alla =) 

fredag 8 juli 2011

Bokstaven D

Droger: Är jag väldigt emot. Har en pappa som gick bort i alkolism. Men min mamma är inte ett dugg bättre. Det är många som dör pga att dom använder droger. Jag har aldrig själv testat narkotika och kommer inte göra det. Tänk om man bara kunde rädda så många som möjligt från de. Har följt Celebrity Rehab med dr drew. Mycket bra att dom startade dom serierna. För många vet inte hur det är att sluta för dom som är riktigt fast i skiten. Det är hemskt att se dom förstöra sina liv genom att gå tillbaka till drogeerna. Men det finns en del av deltagarna som fortfarande är Sober. Men det är 2 personer som inte finns idag som var med där. Rest in peace  Jeff och Mike.

Dansband: Är något jag inte lyssnar på. Jag får stora skavsår i öronen. En del av mina vänner lyssnar på det och jag dömmer dom inte. Vi kan ju inte alla ha samma smak.  =)


Design: Nu bestämde jag mej för att byta design på bloggen för att jag var trött på den andra. Blev nöjd med denna. Gillar färgerna. Men vi går ju nu mer mot den mörka årstiden. Varje stjärna på denna blogg är en symbol för dom som är i himelen pga både droger/alkohol m.m Men iallafall till dom som aldrig fick ett bra liv. Nä nu är det nog om detta.

Lillan blev sjuk igår. Så typiskt när man skall till läkare. Hon lekte hur mycket som helst med Anton och det märktes inget. Men när vi kom hem så skulle jag fixa middagen som tog 15 min. Här den var klar gick jag in i stora rummet för lillan ej kom då jag kallade. Hittade inte henne på soffan eller hennes rum så jag gick till mitt sovrum och fann henne sovandes. Kände på henne att hon hade feber. Idag har hon varit pigg fast hon har haft feber. Mammas lilla tös måste bli frisk nu så hon kan gå på Antons kalas. Nee dax att få sej lite sömn..

God Natt..